perjantai 20. marraskuuta 2009

Kerala edelleen






Talla hetkella ollaan Varkala-beachilla, tultiin pari paivaa sitten, sita ennen nelja paivaa Kovalamissa ja pyorahdettiin myos Kanyakumarissa eli ihan Intian etelaisimmassa karjessa, joka on kyllakin jo Tamil Nadun puolta, siella yhdistyy kolme eri merta eli Intian valtameri, Arabian meri ja Bengalin lahti, tosin aika samalta ne meret naytti, heh..Aika monta hindutemppelia on tullut nahtya, harmi vaan, et niihin ei saa vieda kameraa sisalle, mutta esim.Kanyakumarin tempelissa oli sellanen fiilis ja meno, etta huh huh, todella vaikuttava paikka! Kiva olla rantsussa ja uida ja paistatella paivaa, mut jotenkin tuntuu, et pitkaa ei jaksa olla samassa paikassa, varsinkin taalla Varkalassa on aika paljon jo turismia, vaikka varsinainen sesonki ei ole oikeastaan viela edes alkanut..Taalta on tarkoitus suunnistaa Keralan takavesille..Tanaan sitten tuli oikein ensimmainen vastoinkayminenkin, kun huomattiin, etta kamera oli kelvannut jollekin, onneksi Marilla on toinen kamera, mutta ei oltu tuosta kamerasta keretty siirtaa kuvia mihinkaan, ja niita oli siella jo n.300, kaiken lisaksi se oli aika uusi kamera, kun Goalla hajosi eka paivana entisesta kamerast zoomi :) No, hiemanhan tuo ketutti (siis tosi paljon), mutta onneks ollaan tallennettu ne kaikki ihanat kokemukset verkkokalvoille ja sydamiin..Eli nou proplem mai frend(tata lausetta ollaan muutamia kertoja kuultu talla reissulla:) Palataan astialle, nyt vaihteeksi syomaan ihanaa ruokaa.. Vindum Kaanam!

7 kommenttia:

  1. Hei Likat ja terkut kotikaupungista.Tykyreissulla sain vinkin teidän blogista ja täällähän se oli ;-)
    Pitäkää hauskaa maailmalla,väistäkää kaikenlaisia pöpöjä.Ilmat siellä lienee ihanat.Täällä on hyvin harmaa ja ankea marraskuu.Lumet sulivat ja pimeys tuli.
    T:Marjut R.

    VastaaPoista
  2. MOI! Kiva kuulla teidän kuulumisia! Täällä vettä sataa ja pimeää on. Lumesta tai auringosta ei enää tietoakaan. Töitä ois vielä muutama viikko ennen lomaa. Terveisiä täältä kolmoselta kaikilta! T:Päivi

    VastaaPoista
  3. Hei hou!

    Mitäs oletteko alkaneet riksakuskeiksi?! Luulis asiakkaita riittävän. Kuvia kun katselee, niin näkymät ovat pikkasen erilaiset kun Suomessa tällä hetkellä. Valosta ja aurinkosta ei ole tietoakaan.
    T: Lumiukko

    VastaaPoista
  4. Hyvää syntymäpäivää Sarille! T: Vesa, Dosentti, Tumppi, Seija, Heidi ja Merja ja kaikki muutkin. Terveiset Marille ja Dosentti toivoo niukempaa vaatetusta lomakuviin!
    Hyvää loman jatkoa!

    VastaaPoista
  5. ONNEA SARILLE!!!!!
    T:Päivi

    VastaaPoista
  6. Sarille hyvää syntymäpäivää! Ihana katsella lämpöä ja hymyileviä kasvoja. Täällä harmaudessa suun pielet herkästi alaspäin. Mukavaa lomanjatkoa, onneksi sitä vielä edessä...
    T.Hanna M.

    VastaaPoista
  7. Hyvää syntymäpäivää Sarille!!!! Juhlathan tulikin jo juhlittua etukäteen, kiitos vielä niistä! Marille muuten vaan paljon terveisiä ja ihanaa loman jatkoa kummallekin!
    Anne

    VastaaPoista