perjantai 4. joulukuuta 2009

Munnar & Kochi








Tarina jatkuu Kochista, Keralan paakaupungista. Kumilysta jatkoimme bussilla kauniiseen Munnariin, korkein kohta lahes 2 km. Maisemat todella kauniita, teeviljelmia silmankantamattomiin ja ihanan raikas ilma. Kuvista tunnelma ei ehka vality, oli hienon nakoista olla lahes pilvien tasolla ja ihan hiljaisuudessa niissa maisemissa. Viilein paikka talla reissulla, riksan kyydissa tuli sen verran kylma, etta piti pipotkin ostaa :) Ei olis uskonut etta niita taalla tarvitsee. Munnarissa oli sama tarjonta kuin Kumilyssa, jossa jo kavimme 30 min. norsuajelulla ja luonnonpuistossa. Kumilyssa oli hiljattain tapahtunut veneonnettomuus, joka oli vaatinut useita kymmenia uhreja. Veneilemaan emme siis siella paasseet, mutta jeepin kyydista nakyi muutamia elaimia, lahinna apinoita,possuja ja oravia ja kauriita. Mausteviljelmia kavimme myos ihmettelemassa ja siella nahtiin sitten ne kauan kaivatut (?) jattilaishamahakitkin!! Myrkyllisia pirulaisia ja isompia kuin kammenen kokoisia. Hyih.

2.12 jatkettiin bussilla Munnarista Ernakulamiin, josta Fort Kochiin. Marilla mahatauti jatkuu, suun kautta loppui antibioottikuuri ja seuraavana aamuna taas sama ralli. Suht ikimuistoinen bussimatka... Pari kertaa sairaalassa tiputuksessa kayty ja talla hetkella olo jo parempi. Illalla katsomaan Kathakali-esitysta ja huomiseksi yojunaan liput varattuna, tarkoitus jatkaa Mangaloren kautta Gokarnaan. Loppuloma vietetaan Goalla, joten pitaa jo alkaa pikkuhiljaa suuntaamaan ylospain taalta Keralasta. Hampissa myos tarkoitus viela kayda.

Ohessa taas muutama kuva matkan varrelta.

3 kommenttia:

  1. MOI!
    Yöäk, mitä hämppiksiä olette nähneet!
    Mari, toivottavsti sairastelu on jo takana ja saat nauttia viimeisistä viikoista ilman ylimääräisiä vessa reissuja!
    T:Päivi

    VastaaPoista
  2. Todella pikaista paranemista kaimalle! Älkääkä tuoko niitä hämähäkkejä tullessanne, yök!!!!!

    VastaaPoista
  3. Moikka!

    Kivan näköistä maisemaa. Ai ne olikin tee -viljelmiä, luulin jo et olisivat mari -kasvillisuutta... Vihreetä näyttäs riittävän. On tainut jäädä Neil Harwickin neuvot käyttämättä, aamulla kun nousee ylös niin hetimiten konjakkinapsu naamariin. Koitahan Mari päästä pöpöistä eroon, et pääset loppuloman Goalla riippumattoilemaan, kuten yks jo mallia näyttää.

    T: Lumiukko

    VastaaPoista