torstai 17. joulukuuta 2009

Viimeisia lomapaivia viedaan..











Muutaman pvan oltuamme Baga-beachin hulinoissa siirryimme Goan pohjoisimmalle rannalle eli Kerim-beachille, todella rauhallinen ja kaunis paikka! Muutama reissari nahty, muuten paikka on pieni idyllinen kyla ja asumme keskella paikallisasutusta, tuntuu kuin olisi palannut ajassa todella kauas taaksepain (vaikkakin silta on tuntunut taalla aikaisemminkin, niin erityisesti nyt) vaikkakin me yltakyllaiset lansimaalaiset loysimme kylalta internetin, kuten huomanette:) Viimeisia lomapaivia vietetaan taysin rentoutuen, uiden ja nauttien valosta, rauhasta jne. ennen paluuta takaisin Suomeen, jossa kuulema ihan mukavasti pakkasta..Vaikkakin 2 kk on todella lyhyt aika taalla valtavassa maassa, niin toivottavasti olisimme oppineet edes jotakin, joka kantaisi Suomessa edes vahankin aikaa..

Kaikkineen ollaan tosi tyytyvaisia oltu reissuun, taa kannatti todellakin tehda! Vaikkei kauheen tarkkoja suunnitelmia tehty, niin aika hyvin ollaan ne paikat nahty ja kierrelty, mita suunniteltiinkin. Se on varma asia, etta viela tanne pitaa tulla :) Nyt viimeisista paivista nauttimaan, voikaa hyvin!

3 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla että olette viihtyneet ja voineet hyvin! Tai "hyvin" on varmastikin liian vaisu ilmaisu...
    Sari:päivälleen 15 v sitten valmistuttiin sairaanhoitajiksi...uskomatonta kuinka aika on mennyt.
    Täältä arktisen kylmästä kovasti terkkuja ja onnellista loppulomaa teille molemmille!

    t.sarianne,jukka,juho ja elsa

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa loman loppua teille, Nauttikaa vielä kun voitte! Talvinen Suomi täällä odottaa paluutanne, ehkä pakkasen kera. :)
    Terveisin Suska

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että kohta taas nähdään :) Hauskaa loppulomaa!!!

    T:Jaana

    VastaaPoista